BSO "de Boomhut"

BSO "de Boomhut" is een Kinderopvang gelegen aan Molenweg 4 in Maastricht.

Meer informatie over BSO "de Boomhut" in Maastricht

De Boomhut is een kleinschalige opvangorganisatie die buitenschoolse opvang biedt aan kinderen van 4 tot 12 jaar. De opvang volgt de gedachte van Janusz Korczak en geeft kinderen veel vrijheid om zelf activiteiten te ondernemen in een uitdagende omgeving. Buiten spelen is een belangrijk onderdeel, met activiteiten zoals hutten bouwen, bomen klimmen, timmeren en tuinieren. De Boomhut heeft locaties gekoppeld aan verschillende scholen en biedt ook activiteitenopvang aan. De kind-verhouding is 1 op 8 en er is flexibel vervoer beschikbaar. Daarnaast biedt De Boomhut ook tradities zoals een BSO kamp en Buitenplek Pit, waar kinderen het hele jaar door buiten kunnen spelen. De contactgegevens van beide locaties zijn vermeld.

Wil je weten wat BSO "de Boomhut" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO "de Boomhut" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO "de Boomhut"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO "de Boomhut" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar BSO "de Boomhut" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO “de Boomhut”

Bezoekers bekeken ook