MIK KDV Sterre

MIK KDV Sterre is een Kinderopvang gelegen aan Oude Kerkstraat 12 in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Sterre in Maastricht

Kinderdagverblijf Sterre is gevestigd in een voormalige basisschool in de wijk Heer Maastricht. Hier zijn kinderen van 6 weken tot 4 jaar welkom om te spelen, ontdekken, leren en avonturen te beleven. Het kinderdagverblijf heeft een rustgevende sfeer en beschikt over een karakteristiek pand en een unieke buitenruimte. Het enthousiaste team stemt de activiteiten af op de leeftijd en interesses van het kind. Er is een grote tuin met afgeschermde babytuin en veel schaduwplekken, en aan de voorkant is er een speelplaats. Bij Kinderdagverblijf Sterre wordt ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aangeboden, waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met taal en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Het kinderdagverblijf biedt ook peuteropvang aan en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur.

Wil je weten wat MIK KDV Sterre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Sterre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Sterre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Sterre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Sterre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Sterre

Bezoekers bekeken ook