MIK KDV Toermalijn

MIK KDV Toermalijn is een Kinderopvang gelegen aan Sorbonnelaan 195 in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Toermalijn in Maastricht

Kinderdagverblijf Toermalijn is een unieke locatie van MIK met aparte babygroepen voor kinderen van 0-1 jaar en 1-2 jaar. De baby's kunnen de hele dag spelen en knuffelen in een rustige omgeving, terwijl de peuters activiteiten doen gericht op taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Er wordt dagelijks buiten gespeeld en er is een atelier waar kinderen creatief kunnen zijn. Veiligheid en geborgenheid staan voorop en er wordt gezonde voeding aangeboden. Het kinderdagverblijf houdt van knuffelen, lezen, zingen, spelen en gek doen, terwijl de kinderen ook veel leren. Er is de mogelijkheid voor een vrijblijvende rondleiding om het kinderdagverblijf zelf te ervaren. De contactgegevens zijn te vinden op de website. Het kinderdagverblijf heeft twee babygroepen, één groep van 1-3 jaar en twee peutergroepen van 2-4 jaar. Ze zijn geopend van maandag tot vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur en bieden ook Voor- en Vroegschoolse Educatie aan.

Wil je weten wat MIK KDV Toermalijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Toermalijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Toermalijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Toermalijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Toermalijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Toermalijn

Bezoekers bekeken ook