MIK KDV Villa Luna

MIK KDV Villa Luna is een Kinderopvang gelegen aan Randwycksingel 25 in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Villa Luna in Maastricht

Kinderdagverblijf Villa Luna is een prachtige locatie in Randwyck Maastricht waar kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar welkom zijn. Het kinderdagverblijf is modern, praktisch en gezellig ingericht volgens de laatste inzichten op het gebied van pedagogiek, veiligheid en hygiëne. Bij KDV Villa Luna wordt er bewust en gezond gekozen, met een gezond en variërend menu en zelfgebakken brood. Er is veel aandacht voor beweging, met dagelijkse buitenactiviteiten en speciale bedjes voor buiten slapende baby's. Daarnaast wordt er op alle locaties van de kinderdagverblijven en peuteropvang 'Voor- en Vroegschoolse Educatie' aangeboden, waarbij spelenderwijs taal- en sociale vaardigheden worden ontwikkeld. Het kinderdagverblijf beschikt ook over peuteropvang en heeft drie babygroepen en drie peutergroepen. Het is mogelijk om een vrijblijvende rondleiding te plannen om het kinderdagverblijf zelf te ervaren. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur, met verlengde opvang mogelijk tot 18.30 uur.

Wil je weten wat MIK KDV Villa Luna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Villa Luna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Villa Luna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Villa Luna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Villa Luna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Villa Luna

Bezoekers bekeken ook