MIK KDV Amby

MIK KDV Amby is een Kinderopvang gelegen aan Koninginnestraat 2A in Maastricht.

Meer informatie over MIK KDV Amby in Maastricht

Kinderdagverblijf Amby is onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) Amby in Maastricht en biedt opvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf heeft verschillende faciliteiten, zoals babyopvang voor kinderen van 0 tot 2 jaar en peutergroepen voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen kunnen hier onder andere knutselen, koken en buiten spelen. Daarnaast wordt er op alle locaties van het kinderdagverblijf en de peuteropvang 'Voor- en Vroegschoolse Educatie' (VVE) aangeboden, waarbij spelenderwijs taal wordt geleerd en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Het kinderdagverblijf biedt ook peuteropvang aan en geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende rondleiding plannen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur, met mogelijkheid tot verlengde opvang tot 18.30 uur. Peuteropvang is beschikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je weten wat MIK KDV Amby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK KDV Amby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK KDV Amby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK KDV Amby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK KDV Amby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK KDV Amby

Bezoekers bekeken ook