MIK BSO Montessori 2

MIK BSO Montessori 2 is een Kinderopvang gelegen aan Bogaardenstraat 35 A in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO Montessori 2 in Maastricht

Buitenschoolse opvang Montessori is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC) Montessori in Maastricht en biedt opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. Naast reguliere opvang is er ook opvang op vrijdagochtenden tijdens schoolweken. Kinderen kunnen zelf kiezen wat ze willen doen, zoals bakken, lezen, buitenspelen en sporten. De sportgroep biedt een actief programma aan in sportclub De Pellikaan met onder andere tennis, gymmen, dansen, fitness en zwemmen. BSO Montessori 2 is speciaal voor kinderen vanaf 8 jaar en is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De openingstijden zijn van na school tot 18.30 uur op werkdagen en van 08.00 tot 18.30 uur in schoolvakanties.

Wil je weten wat MIK BSO Montessori 2 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO Montessori 2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO Montessori 2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO Montessori 2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO Montessori 2 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO Montessori 2

Bezoekers bekeken ook