Noppie-Kinderopvang

Noppie-Kinderopvang is een Kinderopvang gelegen aan Voltastraat 40 in Maastricht.

Meer informatie over Noppie-Kinderopvang in Maastricht

Welkom bij Noppie Kinderopvang! Een plek waar kinderen van 0 tot 4 jaar in een huiselijke en veilige omgeving kunnen spelen en groeien. Bij Noppie staat het kind centraal en mag het zich op zijn eigen manier ontwikkelen. De leidsters zorgen met aandacht en liefde voor een veilige en prettige sfeer. Daarnaast is gezonde en voedzame voeding belangrijk, het brood wordt elke dag vers gebakken en het eten is biologisch. Noppie heeft raakvlakken met de antroposofie en laat zich leiden door het jaarritme en de seizoenen. Ze gaan regelmatig met de kinderen op pad om de natuur te ontdekken en te ervaren. Het contactinformatie van Noppie is: Voltastraat 40A, 6224EM Maastricht, telefoonnummer: +31646564372.

Wil je weten wat Noppie-Kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Noppie-Kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Noppie-Kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Noppie-Kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Noppie-Kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Noppie-Kinderopvang

Bezoekers bekeken ook