DE BOOMHUT - BSO TOF

DE BOOMHUT - BSO TOF is een Kinderopvang gelegen aan Maastrichterweg 5 in Maastricht.

Meer informatie over DE BOOMHUT - BSO TOF in Maastricht

BSO TOF is een kinderopvang die verschillende opvangvormen aanbiedt, zoals naschoolse opvang en talentontwikkeling. De eigenaresses van BSO TOF zijn Dayenne Nelissen-Reep en Jacqueline Stein-Lambriex. Dayenne heeft zich omgeschoold tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang en heeft haar passie gevonden in buitenschoolse opvang. Jacqueline is opgeleid als orthopedagoog en heeft ervaring in gastouderopvang. Samen hebben ze besloten om een BSO op te zetten en werken ze samen met andere scholen.

Wil je weten wat DE BOOMHUT - BSO TOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DE BOOMHUT - BSO TOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DE BOOMHUT - BSO TOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DE BOOMHUT - BSO TOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar DE BOOMHUT - BSO TOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DE BOOMHUT – BSO TOF

Bezoekers bekeken ook