MIK BSO St. Pieter

MIK BSO St. Pieter is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Ceulenstraat 60 in Maastricht.

Meer informatie over MIK BSO St. Pieter in Maastricht

Buitenschoolse opvang St. Pieter in Maastricht biedt kinderen van 4 tot 13 jaar de mogelijkheid om na schooltijd te ontspannen en te genieten. De locatie werkt nauw samen met BSO Villa Kakelbont en maakt gebruik van het grote speelplein van basisschool St. Pieter. Kinderen kunnen hier verschillende activiteiten doen, zoals muziek luisteren, schilderen, stoeien, rennen en fietsen. Er is ook tijd om gewoon even niets te doen. Daarnaast is er een sportgroep die zich richt op sport en beweging in sportclub De Pellikaan. Hier kunnen kinderen onder begeleiding van pedagogisch medewerkers tennis spelen, in de gymzaal klauteren en scoren, dansen, fitnessen, buiten spelen op het sportterrein of zwemmen. Na schooltijd krijgen de kinderen een gezond tussendoortje en kunnen ze zich omkleden voor een sportieve middag. BSO St. Pieter is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van schooltijd tot 18.30 uur, en tijdens vakanties van 08.00 tot 18.30 uur.

Wil je weten wat MIK BSO St. Pieter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK BSO St. Pieter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK BSO St. Pieter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK BSO St. Pieter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK BSO St. Pieter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK BSO St. Pieter

Bezoekers bekeken ook