Kinderopvang Noach

Kinderopvang Noach is een Kinderopvang gelegen aan Keersboomgaard 25 in Maastricht.

Meer informatie over Kinderopvang Noach in Maastricht

Noach is een kleinschalige kinderopvang die hoogwaardige opvang biedt aan kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderopvang heeft een Babyhuis waarin speciale zorg en aandacht voor de ontwikkeling van de baby centraal staan. Kinderen worden opgevangen in ontwikkelingsgroepen, waarbij ze doorstromen naar een volgende groep op basis van hun ontwikkelingsfase. Noach biedt dagelijks een vers bereide warme, biologische maaltijd en er is veel ruimte om zowel binnen als buiten te spelen. Bij Noach kunnen ouders verwachten dat er respect is voor het tempo van de ontwikkeling van ieder kind. De kinderopvang biedt een warme omgeving met natuurlijke materialen en volgt een ritmische dagindeling die is gebaseerd op de seizoenen. Pedagogisch medewerkers hebben geleerd goed naar kinderen te kijken en er wordt aandacht besteed aan zintuigontwikkeling. Kinderen spelen twee keer per dag buiten in een groene omgeving en er is aandacht voor het slaapritueel, inclusief de mogelijkheid om buiten te slapen in speciale buitenbedjes. Noach viert vijf keer per jaar gezamenlijk feest met leidsters, ouders en familieleden. De ontwikkeling van de kinderen wordt begeleid aan de hand van een speciaal pedagogisch plan van Noach. Noach stimuleert de ontwikkeling van kinderen niet als ze er nog niet aan toe zijn, maar biedt wel een rijke beeldenwereld aan. Bij interesse in Noach voor de opvang van een kind of om er te.

Wil je weten wat Kinderopvang Noach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Noach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Noach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Noach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kinderopvang Noach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Noach

Bezoekers bekeken ook