Kids-Home flexibele kinderopvang.

Kids-Home flexibele kinderopvang. is een Kinderopvang gelegen aan Sterre der Zeestraat 1 in Maastricht.

Meer informatie over Kids-Home flexibele kinderopvang. in Maastricht

Kids-Home biedt kleinschalige en flexibele kinderopvang op twee locaties in Maastricht. Ze verzorgen kinderen van 0 tot 4 jaar met de focus op persoonlijke ontwikkeling. Voor ouders met wisselende werktijden bieden ze flexibele opvang per uur, met een minimum van 6 uur per week. De medewerkers zijn gecertificeerd in de Voor- en Vroegschoolse Educatie methode ‘Speelplezier’ en willen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Kids-Home staat voor flexibiliteit, kleinschaligheid, kwaliteit en VVE. Ze hebben twee locaties: KDV Sterre der Zeestraat en KDV Kelvinstraat. Voor meer informatie of een rondleiding kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Kids-Home flexibele kinderopvang. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kids-Home flexibele kinderopvang. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kids-Home flexibele kinderopvang.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kids-Home flexibele kinderopvang. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kids-Home flexibele kinderopvang. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kids-Home flexibele kinderopvang.

Bezoekers bekeken ook