Huisartsenpraktijk Severen

Huisartsenpraktijk Severen is een Huisarts gelegen aan Severenstraat 4A-02 in Maastricht.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Severen in Maastricht

Huisartsenpraktijk Severen in Maastricht biedt medische diensten aan van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Tijdens de lunchpauze van 12:30 tot 13:30 uur is de praktijk gesloten. Spoedgevallen kunnen worden gemeld via het telefoonnummer 043-3634964, waarbij optie 1 moet worden gekozen. Daarnaast is er ook een huisartsenpost beschikbaar op het nummer 043-3877777. Patiënten kunnen gebruikmaken van het patiëntenportaal voor het maken van afspraken, het aanvragen van herhaalrecepten, het voeren van een e-consult en het inzien van het dossier en uitslagen. Voor meer informatie over spreekuren kunnen patiënten terecht op de website. Daarnaast worden er verwijzingen gegeven naar Thuisarts.nl voor algemene medische informatie en naar Apotheek.nl voor informatie over medicijnen. De praktijk is HaZo24 gecertificeerd en biedt ook online toegang tot medische gegevens via Uw Zorg Online. Contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Severen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Severen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Severen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Severen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Severen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Severen

Bezoekers bekeken ook