Jimbit Solutions

Jimbit Solutions is een IT-consultancy gelegen aan Savelsbosch 7 in Maastricht.

Meer informatie over Jimbit Solutions in Maastricht

Jimbit Solutions is een bedrijf dat SAP consulting diensten aanbiedt, met name op het gebied van SAP HR. Jim Bär, de oprichter van Jimbit Solutions, heeft meer dan 18 jaar ervaring met SAP projecten en is gespecialiseerd in SAP Portal in combinatie met Human Capital Management (HCM) en xSS. Hij is ook een officiële trainer geweest bij SAP Nederland voor Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS). Daarnaast heeft Jim expertise op het gebied van SAP HR autorisatie, ABAP/4 programmeertaal en interfacing met IDoc en XML. Het bedrijf heeft ook ervaring met internationale projecten.

Wil je weten wat Jimbit Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jimbit Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jimbit Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jimbit Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Jimbit Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jimbit Solutions

Bezoekers bekeken ook