Kundalini Yoga Maastricht (Heer)

Kundalini Yoga Maastricht (Heer) is een Yogastudio gelegen aan Einsteinstraat 32 in Maastricht.

Meer informatie over Kundalini Yoga Maastricht (Heer) in Maastricht

Kundalini Yoga Zuid biedt al 15 jaar yogalessen aan in Maastricht, Heerlen en omgeving. Deze vorm van yoga is dynamisch en efficiënter dan andere vormen. Door de combinatie van dynamische bewegingen en de juiste ademhaling kan de energie effectief door het lichaam stromen. De lessen worden op verschillende locaties gegeven, ook buiten in de natuur tijdens de warme maanden. Als je last hebt van bepaalde klachten, kun je dit aangeven aan de yogaleraar. Er zijn veel tevreden klanten die hebben aangegeven dat ze zowel lichamelijk als geestelijk baat hebben gehad bij Kundalini yoga. Je kunt een losse les volgen, strippenkaarten of abonnementen nemen.

Wil je weten wat Kundalini Yoga Maastricht (Heer) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kundalini Yoga Maastricht (Heer) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kundalini Yoga Maastricht (Heer)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini Yoga Maastricht (Heer) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kundalini Yoga Maastricht (Heer) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kundalini Yoga Maastricht (Heer)

Bezoekers bekeken ook