Yogi Works

Yogi Works is een Yogastudio gelegen aan Pasestraat 27 in Maastricht.

Meer informatie over Yogi Works in Maastricht

Yogi Works is een yoga- en meditatiestudio in Itteren, Maastricht. De studio biedt verschillende vormen van spirituele beoefening aan, zoals yoga, zitmeditatie, ademwerk en mindful running. Zowel particulieren als organisaties kunnen bij Yogi Works terecht voor op maat gemaakte programma's en wekelijkse groepslessen. Het doel van yoga en meditatie is om meer rust, inzicht, ontspanning en geluk te ervaren. Daarnaast biedt de studio ook yogalessen en coaching aan, verzorgd door Noëlle Godding. Yogi Works organiseert ook ontstressdagen, teambuildingactiviteiten en vriendinnenyoga. Voor meer informatie kan er een vrijblijvend gesprek worden aangevraagd of kan er contact worden opgenomen met de studio.

Wil je weten wat Yogi Works verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogi Works of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogi Works? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogi Works het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Yogi Works reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogi Works

Bezoekers bekeken ook