mac Yoga

mac Yoga is een Yogastudio gelegen aan Brusselsestraat 56 in Maastricht.

Meer informatie over mac Yoga in Maastricht

Mac SportsClub en mac Yoga in Maastricht zijn de perfecte plekken om te sporten en aan je gezondheid te werken. In de gezellige gym vind je geavanceerde fitnessapparatuur en gewichten, en met de professionele begeleiding van instructeurs en een persoonlijk trainingsschema haal je het maximale uit je sessie. Daarnaast biedt mac SportsClub een gevarieerd groepslesaanbod, waaronder Les Mills BodyPump, GRIT en Bodyattack, en freestylelessen zoals Bodytraining, BBB, Box-Kick, Small Group Training en Bootcamp. In de yogastudio kun je terecht voor verschillende yogastijlen. Ook biedt mac SportsClub personal training en het Fit & Fatloss Program voor hulp bij afvallen. Naast sportfaciliteiten heeft de club ook een sauna. Mac SportsClub is uitgeroepen tot de Beste Gym van Maastricht tijdens de Dutch Fitness Awards.

Wil je weten wat mac Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mac Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mac Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mac Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar mac Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mac Yoga

Bezoekers bekeken ook