Windebloem

Windebloem is een Yogastudio gelegen aan Godefridus van Heerstraat 38 in Maastricht.

Meer informatie over Windebloem in Maastricht

Windebloem is een website die informatie biedt over yoga, bewustwording en coaching. De bloem staat symbool voor de stralende kern die we allemaal in ons hebben. Yoga en andere tools kunnen helpen om weer in contact te komen met deze kern. Windebloem biedt yogalessen, individuele coaching sessies, workshops, ceremonies en retreats aan. Bij fysieke klachten kan er een traject worden gestart waarbij het opschonen van het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam centraal staat. Groepsbijeenkomsten zijn ook beschikbaar en werken zowel op individuele als collectieve thema's. Mark Twain zei ooit dat de belangrijkste dagen in ons leven de dag zijn waarop we geboren worden en de dag waarop we ontdekken waarom.

Wil je weten wat Windebloem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Windebloem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Windebloem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Windebloem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Windebloem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Windebloem

Bezoekers bekeken ook