No-hairstudio Maastricht

No-hairstudio Maastricht is een Schoonheidssalon gelegen aan Grote Gracht 12 in Maastricht.

Meer informatie over No-hairstudio Maastricht in Maastricht

De tekst gaat over de No-Hair studio, een studio gespecialiseerd in waxen en definitief ontharen door middel van IPL behandelingen voor zowel mannen als vrouwen. Ze hebben vestigingen door heel Nederland en bieden zowel tijdelijk als definitief ontharen aan. Voor definitief ontharen maken ze gebruik van de modernste technologie om de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Daarnaast bieden ze ook waxen aan en zijn ze gespecialiseerd in IPL behandelingen voor mannen. Ze hebben in totaal 9 vestigingen, waaronder Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Den Bosch, Maastricht, Nijmegen, Oss, Rotterdam en Tilburg. Je kunt direct een afspraak maken bij een van de vestigingen en ze hebben gediplomeerde medewerkers die klaarstaan om al je vragen te beantwoorden. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of email.

Wil je weten wat No-hairstudio Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van No-hairstudio Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij No-hairstudio Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je No-hairstudio Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar No-hairstudio Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. No-hairstudio Maastricht

Bezoekers bekeken ook