Pieke Potloed

Pieke Potloed is een Eetcafé gelegen aan Sporenstraat 5 in Maastricht.

Meer informatie over Pieke Potloed in Maastricht

Pieke Potloed in Maastricht is op zoek naar nieuwe collega's voor de bediening en keuken. Zowel fulltime als parttime werken is mogelijk. Het café en petit restaurant staat bekend om zijn goede gastheerschap en typisch Maastrichtse en Limburgse streekgerechten. Daarnaast is het bier perfect getapt door tweevoudig tapkampioen Gilbèr. Ook kun je bij Pieke Potloed terecht voor lunch, borrel en diner. Reserveren wordt aangeraden, vooral in het weekend en bij groepen van 8 personen of meer.

Wil je weten wat Pieke Potloed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pieke Potloed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pieke Potloed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pieke Potloed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Pieke Potloed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pieke Potloed

Bezoekers bekeken ook