Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers

Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers is een Eetcafé gelegen aan Markt 35 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers in Maastricht

Eetcafé Minckelers is al meer dan 30 jaar een bekende plek op de Markt in Maastricht. Het café is gevestigd in een oud monumentaal pand en biedt een uitgebreid menu aan met verse gerechten, waaronder lokale specialiteiten zoals Saté à la Minckelers en Maastrichts Zuurvlees. Het café is geopend voor ontbijt, lunch en diner en biedt ook glutenvrije en lactosevrije opties. Reserveren kan via het reserveringsformulier op de website of telefonisch. Voor groepen tot 50 personen zijn er speciale arrangementen beschikbaar, zoals ontbijtplankjes en lunchtafels. Ook is er de mogelijkheid om een menu op maat samen te stellen. Eetcafé Minckelers is een populaire plek voor liefhebbers van (Brand) bier.

Wil je weten wat Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Maastricht, eetcafé Minckelers

Bezoekers bekeken ook