Stoof Maastricht

Stoof Maastricht is een Eetcafé gelegen aan Capucijnenstraat 36 in Maastricht.

Meer informatie over Stoof Maastricht in Maastricht

STOOF is een foodconcept dat zich richt op langzaam gegaarde stoofgerechten. De gerechten zijn vol van smaak en worden bereid met eerlijke producten en traditionele ingrediënten. Het concept biedt verschillende stoofgerechten aan, zoals vlees, vis en vegetarische stoverijen. Er is ook de mogelijkheid om een proeverij van meerdere gerechten te bestellen. Je kunt ervoor kiezen om de gerechten ter plekke te eten, af te halen of thuis te laten bezorgen. STOOF is gevestigd op een nog onbekend adres. Het concept richt zich op mensen van alle leeftijden en staat bekend om de heerlijke smaak van hun tijdloze gerechten.

Wil je weten wat Stoof Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stoof Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stoof Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stoof Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Stoof Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stoof Maastricht

Bezoekers bekeken ook