Van De Kaart

Van De Kaart is een Eetcafé gelegen aan Onze Lieve Vrouweplein 28 in Maastricht.

Meer informatie over Van De Kaart in Maastricht

Bij Van De Kaart in Maastricht ben je welkom voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Op het zonnige terras kun je genieten van klassieke gerechten zoals saté, zuurvlees en kabeljauw, maar ook vegetarische gerechten en salades. Ook kinderen zijn welkom en kunnen kiezen uit gerechten zoals frietjes met kroket of spaghetti. Het interieur van Van De Kaart is hip en warm, en er is een uitgebreide drankenkaart met onder andere Jupiler van de tap en gin-tonic met rode vruchten. Bij een borrel hoort natuurlijk ook een hapje, zoals de Van De Kaart plank of tortilla's. Het restaurant is iedere dag geopend van 10:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Van De Kaart verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van De Kaart of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van De Kaart? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van De Kaart het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Van De Kaart reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van De Kaart

Bezoekers bekeken ook