Beautycare Maddy

Beautycare Maddy is een Schoonheidssalon gelegen aan Demerthof 2 in Maastricht.

Meer informatie over Beautycare Maddy in Maastricht

Beautycare Maddy biedt verschillende behandelingen aan, zoals cosmetische hand- en voetverzorging, permanente make-up, epileren, harsen en verven, unieke behandelingen, visagie en massages. Het salon gebruikt de beste producten van Bernard Cassiere en biedt persoonlijke aandacht in een rustige en ontspannen sfeer. Naast huidverbetering richt Beautycare Maddy zich ook op het verminderen van stress. Op de website zijn de laatste nieuwe berichten te vinden, waaronder informatie over energetische behandelingen, transformational cupping, henna brows en micro-needling behandelingen.

Wil je weten wat Beautycare Maddy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautycare Maddy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautycare Maddy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautycare Maddy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Beautycare Maddy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautycare Maddy

Bezoekers bekeken ook