Bezoekersrestaurant MUMC+

Bezoekersrestaurant MUMC+ is een Restaurant gelegen aan P. Debyelaan 25 in Maastricht.

Meer informatie over Bezoekersrestaurant MUMC+ in Maastricht

In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken. Allereerst wordt verwezen naar de website Gezond Idee, waar tips en informatie te vinden zijn over gezond leven. Daarnaast worden contactgegevens en praktische informatie gegeven, zoals de website van het MosaKids Kinderziekenhuis en informatie voor bezoek aan patiënten op verpleegafdelingen. Vervolgens wordt vermeld dat als je binnenkort naar het ziekenhuis moet, je goed voorbereid moet zijn en dat afspraken zowel in het ziekenhuis als op afstand kunnen plaatsvinden. Tot slot worden er twee verhalen uit het Maastricht UMC+ besproken. Internist Roger Rennenberg richt zich op het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van de zorg om meer levens te redden met minder geld. Onderzoeker Michiel Henkens heeft een innovatieve database ontwikkeld om informatie over mensen met hartziekten in kaart te brengen, waarbij de veiligheid van de gegevens gegarandeerd is.

Wil je weten wat Bezoekersrestaurant MUMC+ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bezoekersrestaurant MUMC+ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bezoekersrestaurant MUMC+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bezoekersrestaurant MUMC+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Bezoekersrestaurant MUMC+ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bezoekersrestaurant MUMC+

Bezoekers bekeken ook