de Bijenkorf Maastricht

de Bijenkorf Maastricht is een Warenhuis gelegen aan de Bijenkorf, Achter Het Vleeshuis 26 in Maastricht.

Meer informatie over de Bijenkorf Maastricht in Maastricht

In de Bijenkorf Maastricht kun je terecht voor een breed scala aan producten en services. Je kunt artikelen bestellen uit de winkel en deze laten bezorgen, persoonlijk stijladvies krijgen, cosmetica advies ontvangen, en gebruik maken van de tax refund service voor reizigers buiten de EU. Daarnaast biedt de Bijenkorf ook een patisserie-afdeling, vermaakservice, kleding- en schoenenreparatie, horlogeservice, sneaker schoonmaakservice en lingerieadvies. Het warenhuis staat bekend om zijn hartelijke persoonlijke service en Limburgse gastvrijheid. Je kunt er terecht voor exclusieve merken op het gebied van kleding, accessoires en cosmetica. Daarnaast kun je genieten van een kopje koffie en verse vlaai in het café met uitzicht op de Sint Servaasbrug.

Wil je weten wat de Bijenkorf Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Bijenkorf Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Bijenkorf Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Bijenkorf Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar de Bijenkorf Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Bijenkorf Maastricht

Bezoekers bekeken ook