HEMA Maastricht - De Leim

HEMA Maastricht - De Leim is een Warenhuis gelegen aan De Leim 9 in Maastricht.

Meer informatie over HEMA Maastricht - De Leim in Maastricht

HEMA Maastricht - De Leim is een winkel waar je onder andere kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie kunt kopen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen te retourneren in de winkel, als ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA kun je ook je oude apparaten inleveren bij aankoop van een nieuw apparaat. In de nabije omgeving zijn er ook andere HEMA-winkels te vinden.

Wil je weten wat HEMA Maastricht - De Leim verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Maastricht - De Leim of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Maastricht - De Leim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Maastricht - De Leim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar HEMA Maastricht - De Leim reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Maastricht – De Leim

Bezoekers bekeken ook