HEMA Maastricht-Brusselse Poort

HEMA Maastricht-Brusselse Poort is een Warenhuis gelegen aan Brusselsepoort 54 in Maastricht.

Meer informatie over HEMA Maastricht-Brusselse Poort in Maastricht

HEMA Maastricht-Brusselse Poort is een winkel die een breed assortiment aanbiedt, waaronder kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Klanten kunnen ervoor kiezen om hun bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Voor thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl bestellingen die in de winkel worden opgehaald binnen 1-3 werkdagen beschikbaar zijn. Terugbrengen of ruilen van artikelen is mogelijk binnen 30 dagen, mits het artikel in originele staat is en het aankoopbewijs wordt getoond. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geretourneerd. Daarnaast biedt HEMA de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt van Maastricht, zoals in Beek, Stein, Gulpen, Geleen, Hoensbroek, Maastricht-Centrum, CS Maastricht, De Leim, Meerssen en Valkenburg.

Wil je weten wat HEMA Maastricht-Brusselse Poort verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Maastricht-Brusselse Poort of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Maastricht-Brusselse Poort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Maastricht-Brusselse Poort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar HEMA Maastricht-Brusselse Poort reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Maastricht-Brusselse Poort

Bezoekers bekeken ook