HEMA Maastricht-Centrum

HEMA Maastricht-Centrum is een Warenhuis gelegen aan Grote Staat 10 in Maastricht.

Meer informatie over HEMA Maastricht-Centrum in Maastricht

HEMA Maastricht-Centrum is een winkel waar je onder andere taarten, speelgoed, babyartikelen, lingerie, kleding, gordijnen en restaurant kunt vinden. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Bij thuisbezorging wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd, terwijl je bij het ophalen in de winkel de bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt oppikken. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, heb je 14 dagen de tijd om deze op te halen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen terug te brengen of te ruilen, op voorwaarde dat het artikel onbeschadigd is en in de originele verpakking zit. Sommige artikelen kunnen echter niet worden geretourneerd, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. HEMA heeft ook een duurzaamheidsinitiatief, waarbij je oude apparaten gratis kunt inleveren bij de aankoop van een nieuw apparaat. Er zijn ook verschillende nabijgelegen HEMA-locaties in de omgeving van Maastricht-Centrum.

Wil je weten wat HEMA Maastricht-Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Maastricht-Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Maastricht-Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Maastricht-Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar HEMA Maastricht-Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Maastricht-Centrum

Bezoekers bekeken ook