HEMA Centraal station Maastricht

HEMA Centraal station Maastricht is een Warenhuis gelegen aan Stationsplein 29 in Maastricht.

Meer informatie over HEMA Centraal station Maastricht in Maastricht

HEMA Centraal station Maastricht biedt de mogelijkheid om binnen 30 dagen artikelen te retourneren of te ruilen, met een aankoopbewijs zoals een kassabon, factuur via e-mail of QR-code in het HEMA account. Bestellingen kunnen thuis worden bezorgd of in de winkel worden opgehaald. Bezorging aan huis duurt meestal 1-2 werkdagen, terwijl het ophalen in de winkel 1-3 werkdagen kan duren. Terugbrengen van oude apparaten bij aankoop van nieuwe huishoudelijke apparaten is gratis, mits het oude apparaat heel, compleet, leeg en schoon is. Raambekleding voldoet aan de normen voor kindveiligheid en heeft een levertijd van 3-6 weken. De voorraad van artikelen in de winkel is online te bekijken. Gebak kan minimaal 2 dagen en maximaal 14 dagen van tevoren besteld worden en kan worden opgehaald bij de gebaksbalie tijdens de openingstijden. Klachten kunnen worden ingediend bij de klantenservice en kunnen worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Thuiswinkel of het Europees ODR Platform. Retourneren van een artikel kan onder bepaalde voorwaarden, maar sommige artikelen zoals gebak en op maat gemaakte of zelf ontworpen artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Nabijgelegen HEMA locaties zijn ook beschikbaar.

Wil je weten wat HEMA Centraal station Maastricht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Centraal station Maastricht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Centraal station Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Centraal station Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar HEMA Centraal station Maastricht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Centraal station Maastricht

Bezoekers bekeken ook