MIK Peuteropvang El Habib

MIK Peuteropvang El Habib is een Peuterspeelzalen gelegen aan Silexstraat 41 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang El Habib in Maastricht

Peuteropvang El Habib heet peuters van 2 tot 4 jaar welkom om te spelen, ontdekken, leren en vriendjes te maken. Bij Peuteropvang El Habib wordt er rekening gehouden met de unieke ontwikkeling van ieder kind. De opvang staat open voor de multiculturele samenleving en hecht veel waarde aan ouderbetrokkenheid. Ze werken met de methodiek Speelplezier, wat goed is voor de brede ontwikkeling van kinderen, vooral op het gebied van taal en sociaal-emotioneel gedrag. De peuteropvang heeft een goede samenwerking met de basisschool om de overgang naar het basisonderwijs zo soepel mogelijk te laten verlopen. Geïnteresseerd? Plan dan een vrijblijvende rondleiding.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang El Habib verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang El Habib of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang El Habib? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang El Habib het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang El Habib reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang El Habib

Bezoekers bekeken ook