Pinokkio

Pinokkio is een Peuterspeelzalen gelegen aan Felix Bockenstraat 1 in Maastricht.

Meer informatie over Pinokkio in Maastricht

Samen Spelen Kinderopvang is een organisatie voor kinderopvang met locaties verspreid over Maastricht. Ze bieden opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in een veilige en professionele omgeving. Het motto van de organisatie is "spelend leren" en ze stellen plezier, veiligheid, een toegewijd team en een online dagboek voor ouders centraal. De opvanglocaties zijn verspreid over verschillende wijken in Maastricht en werken nauw samen met basisscholen en maatschappelijke partners. De locaties hebben een persoonlijke sfeer waarin kinderen zich veilig en geborgen voelen. Er wordt een uitdagende leerrijke omgeving geboden waar kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Het doel is om een tweede thuis te zijn waar kinderen aan hun zelfvertrouwen kunnen bouwen en hun talenten kunnen ontdekken.

Wil je weten wat Pinokkio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pinokkio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pinokkio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pinokkio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Pinokkio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pinokkio

Bezoekers bekeken ook