MIK Peuteropvang Scharn

MIK Peuteropvang Scharn is een Peuterspeelzalen gelegen aan Kloosterstraat 16 A in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Scharn in Maastricht

Peuteropvang Scharn in Maastricht bereidt peuters voor op de basisschool. De peuters hebben veel plezier en leren tegelijkertijd. De opvang beschikt over grote ruimtes waar kinderen kunnen spelen en thema's tot leven komen. Er wordt gewerkt met de VVE-methode Speelplezier, die zorgt voor taalontwikkeling en sociale vaardigheden. Het team zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving en biedt extra aandacht indien nodig. Peuteropvang Scharn werkt nauw samen met Basisschool Scharn binnen het Integraal Kindcentrum. De opvang is alleen 's ochtends en er wordt samengewerkt met BSO Scharn. In de toekomst zal de opvang verhuizen naar een nieuwbouwlocatie waar basisschool, kinderopvang en peuteropvang samen zullen komen.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Scharn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Scharn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Scharn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Scharn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Scharn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Scharn

Bezoekers bekeken ook