MIK Peuteropvang Poesjenel

MIK Peuteropvang Poesjenel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Old Hickoryplein 100 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Poesjenel in Maastricht

Peuteropvang Poesjenel biedt een gezellige en leerzame omgeving voor peuters van 2 tot 4 jaar. Ze kunnen hier spelen, ontdekken, leren en vriendjes maken. De peuteropvang biedt persoonlijke aandacht voor zowel de peuter als de ouder. Er wordt gewerkt met de methodiek 'Speelplezier', waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met taal en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. De peuteropvang heeft ook een goede samenwerking met de basisschool om de overgang soepel te laten verlopen. Voor meer informatie en een rondleiding kunt u contact opnemen met Peuteropvang Poesjenel. De openingstijden zijn op verschillende dagen in de ochtend en middag.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Poesjenel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Poesjenel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Poesjenel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Poesjenel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Poesjenel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Poesjenel

Bezoekers bekeken ook