MIK Peuteropvang Manjefiek

MIK Peuteropvang Manjefiek is een Peuterspeelzalen gelegen aan Schildruwe 1 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Manjefiek in Maastricht

Peuteropvang Manjefiek is een onderdeel van Integraal Kindcentrum (IKC) in Malberg. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom om te komen spelen, ontdekken, leren en vriendjes maken. Manjefiek bevindt zich in een nieuw gebouw waar ook de basisschool, Traject en het buurtcentrum zijn gevestigd. Er is een bibliotheek waar kinderen en ouders gratis boekjes kunnen lenen en er is een comfortabele voorleeshoek. Daarnaast is er een omsloten speelplaats en een speelzaal voor slecht weer. Er worden veel gezamenlijke activiteiten gedaan met de kleuters. Manjefiek biedt ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan, waarbij peuters spelenderwijs kennis maken met taal en sociale en persoonlijke vaardigheden ontwikkelen. Er is een goede samenwerking met de basisschool om de overgang soepel te laten verlopen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Manjefiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Manjefiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Manjefiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Manjefiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Manjefiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Manjefiek

Bezoekers bekeken ook