MIK Peuteropvang Kinskorref

MIK Peuteropvang Kinskorref is een Peuterspeelzalen gelegen aan Anjelierenstraat 35 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Kinskorref in Maastricht

Peuteropvang Kinskörref biedt een warme en gezellige omgeving voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De medewerkers hebben veel ervaring en weten precies wat een kind nodig heeft voor een goede ontwikkeling. Daarnaast biedt de opvang ook ondersteuning aan ouders, bijvoorbeeld met een Moedergroep waarin activiteiten worden georganiseerd en waar moeders elkaar kunnen ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal. Er wordt veel waarde gehecht aan een veilig en vertrouwd gevoel, zodat de peuters zich op hun gemak voelen en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen. De opvang heeft medewerkers met verschillende culturele achtergronden en werkt met de methodiek Speelplezier. Als er extra zorg nodig is voor een kind, wordt er gezocht naar mogelijke oplossingen. Peuteropvang Kinskörref is een vertrouwde plek voor zowel kinderen als ouders.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Kinskorref verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Kinskorref of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Kinskorref? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Kinskorref het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Kinskorref reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Kinskorref

Bezoekers bekeken ook