MIK Peuteropvang Montessori

MIK Peuteropvang Montessori is een Peuterspeelzalen gelegen aan Capucijnenstraat 118 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Montessori in Maastricht

Peuteropvang Montessori is onderdeel van het Integraal Kindcentrum (IKC) Montessori in Maastricht. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen hier terecht om te spelen, ontdekken, leren en vriendjes te maken. De peuteropvang werkt samen met de basisschool, het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Ze delen de speelplaats en het speelgoed en wisselen regelmatig materiaal uit. Op de peuteropvang wordt Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aangeboden, waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met taal en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Door de goede samenwerking met de basisschool verloopt de overgang naar het basisonderwijs soepel. Voor meer informatie en een rondleiding kun je contact opnemen met Peuteropvang Montessori. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Montessori verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Montessori of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Montessori? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Montessori het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Montessori reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Montessori

Bezoekers bekeken ook