MIK Peuteropvang Dynamiek

MIK Peuteropvang Dynamiek is een Peuterspeelzalen gelegen aan Goudenweg 200 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Dynamiek in Maastricht

Peuteropvang Dynamiek is een peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het bevindt zich in het gebouw van het Integraal Kindcentrum (IKC) Dynamiek, samen met de Buitenschoolse opvang De Gouden Wereld en de basisschool. Om de kinderen te laten wennen aan de basisschool, brengen ze regelmatig een bezoek aan groep 1 / 2. De locatie grenst aan de natuurspeeltuin "De Gouden Wereld" en de kinderen gaan regelmatig op ontdekkingstocht in de natuur. Ze hebben ook een speelplaats met kastanjebomen en fruitbomen. Binnen bieden ze "Voor- en Vroegschoolse Educatie" aan, waarbij spelenderwijs taal wordt geleerd en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. De kinderen hebben een samenwerking met de Stadsbibliotheek Centre Céramique en mogen boekjes lenen en worden voorgelezen. Daarnaast kunnen ze ook rennen, voetballen en met blokken bouwen in de speelzaal. Er zijn mogelijkheden voor een vrijblijvende rondleiding.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Dynamiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Dynamiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Dynamiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Dynamiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Dynamiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Dynamiek

Bezoekers bekeken ook