Peuteropvang Spet en Spat

Peuteropvang Spet en Spat is een Peuterspeelzalen gelegen aan Sint Pieterstraat 6 in Maastricht.

Meer informatie over Peuteropvang Spet en Spat in Maastricht

Peuteropvang Spet en Spat is een kleinschalige opvang waar kinderen de kans krijgen om zichzelf te zijn en te groeien. Ze worden professioneel begeleid met respect en liefdevolle aandacht. Er is ruimte voor creativiteit en expressiviteit, evenals het leren van nieuwe oplossingen. Taal wordt bewust gebruikt tijdens het spel. De kleinschaligheid zorgt voor verbondenheid tussen de kinderen en stimuleert de betrokkenheid van ouders. Er worden ouder- en kindactiviteiten georganiseerd. De eigenaar, Femke Kriens, heeft veel ervaring en biedt een warme en liefdevolle benadering. De peuteropvang volgt de richtlijnen van GGD.zl en het RIVM. Het is opgenomen in het LRKP en ouders kunnen in aanmerking komen voor belastingtoeslag kinderopvang.

Wil je weten wat Peuteropvang Spet en Spat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuteropvang Spet en Spat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuteropvang Spet en Spat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuteropvang Spet en Spat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Peuteropvang Spet en Spat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuteropvang Spet en Spat

Bezoekers bekeken ook