MIK Peuteropvang St. Pieter

MIK Peuteropvang St. Pieter is een Peuterspeelzalen gelegen aan Pastoor Kribsweg 14 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang St. Pieter in Maastricht

Peuteropvang St. Pieter (voorheen Joepie Joepie) biedt kinderen van 2 tot 4 jaar de mogelijkheid om te spelen, ontdekken, leren en vriendjes te maken. Er wordt veel zorg en liefdevolle aandacht besteed aan ieder kind, waarbij wordt ingespeeld op de behoeftes van de peuters met gezellige, grappige, rustige en energieke activiteiten. Er wordt gezongen, gedanst en bewogen, en er is uitdagend en creatief ontwikkelmateriaal aanwezig. De buitenspeelplaats is overdekt, dus ook bij slecht weer kan er buiten gespeeld worden. Er wordt gestreefd naar zelfstandigheid van de kinderen en er wordt gewerkt met de methode 'Speelplezier', waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met taal en sociale en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Er is een goede samenwerking met de basisschool om de overstap naar het basisonderwijs soepel te laten verlopen. De peuteropvang is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang St. Pieter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang St. Pieter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang St. Pieter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang St. Pieter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang St. Pieter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang St. Pieter

Bezoekers bekeken ook