MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak

MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak is een Peuterspeelzalen gelegen aan Ridder van Heerstraat 10 in Maastricht.

Meer informatie over MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak in Maastricht

Peuteropvang Taman Kanak Kanak is een peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De opvang is gevestigd op de Suringarschool en biedt een gezellige en rustige omgeving. Ze werken met de methode 'Speelplezier' waarbij spelenderwijs kennis wordt gemaakt met taal en sociale- en persoonlijke vaardigheden worden ontwikkeld. Er wordt ook samengewerkt met de basisschool om de overgang soepel te laten verlopen. De peuteropvang biedt ook Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) aan. De openingstijden zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Wil je weten wat MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MIK Peuteropvang Taman Kanak Kanak

Bezoekers bekeken ook