Reflexkappers

Reflexkappers is een Kapper gelegen aan Rijksweg 2 in Maastricht.

Meer informatie over Reflexkappers in Maastricht

Dit is een tekst van Reflexkappers in Maastricht waarin ze informatie geven over het maken van afspraken. Voor knip-afspraken kunnen klanten online een afspraak plannen, maar voor gekleurde behandelingen moeten klanten telefonisch een afspraak maken. De openingstijden van de kapsalon zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur, op donderdag tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Reflexkappers is gevestigd aan de Rijksweg 2 in Maastricht en biedt persoonlijke behandelingen en aandacht voor de wensen van de klant. Als klanten geen afspraak kunnen plannen via de website, kunnen ze bellen naar het telefoonnummer 043-3610344 om te kijken of er nog mogelijkheden zijn. Voor kleur-afspraken moeten klanten ook telefonisch contact opnemen vanwege de werktijden.

Wil je weten wat Reflexkappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Reflexkappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Reflexkappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Reflexkappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Reflexkappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Reflexkappers

Bezoekers bekeken ook