Technica Del Arte B.V.

Technica Del Arte B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Boschstraat 21 in Maastricht.

Meer informatie over Technica Del Arte B.V. in Maastricht

Technica Del Arte is een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele audio technologieën, zowel analoog als digitaal. Ze ontwikkelen hardware producten en software apps voor (live) uitzendingen en nemen ook opdrachten aan voor audio projecten. Hun LUCI technologie heeft wereldwijd een grote impact op de broadcast media en betrekt consumenten bij het bijdragen aan nieuws. Ze blijven zich inzetten voor het ontwikkelen van uitstekende, relevante en betaalbare content oplossingen zoals LUCI en de bijbehorende accessoires. Hun MIKI hardware verbindt microfoon, koptelefoon en mobiel apparaat met één kabel en wordt gebruikt door bekende muzikanten en verslaggevers over de hele wereld. Alle MIKI's zijn compatibel met de LUCI familie.

Wil je weten wat Technica Del Arte B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Technica Del Arte B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Technica Del Arte B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Technica Del Arte B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Technica Del Arte B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Technica Del Arte B.V.

Bezoekers bekeken ook