Achiles

Achiles is een Grieks restaurant gelegen aan Kon. Emmaplein 11A in Maastricht.

Meer informatie over Achiles in Maastricht

Dit is een tekst van een restaurant genaamd Achiles in Smeermaas. De tekst geeft aan dat er nog geen producten in de winkelmand zijn en dat het totaalbedrag op €0,00 staat. Er wordt ook vermeld dat het restaurant nu geopend is in Maastricht. Vervolgens worden er verschillende gerechten genoemd, zoals pita's, mixed grill en schotels, en wordt er aangegeven dat deze direct besteld kunnen worden. Het restaurant heet de klanten welkom en benadrukt dat het eten met zorg bereid wordt. Klanten kunnen een review achterlaten en hun bestelling volgen. Er wordt ook aangeraden om een account aan te maken voor een overzicht van de bestelgeschiedenis en om makkelijk opnieuw te bestellen. De tekst eindigt met het aantal beoordelingen van het restaurant, namelijk 584 met een beoordeling van vijf sterren.

Wil je weten wat Achiles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Achiles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Achiles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Achiles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Achiles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Achiles

Bezoekers bekeken ook