Ellinikon

Ellinikon is een Grieks restaurant gelegen aan Cörversplein 11 in Maastricht.

Meer informatie over Ellinikon in Maastricht

Ellinikon is een Grieks restaurant gelegen in Maastricht, dat sinds september 2014 gasten ontvangt. Het restaurant bevindt zich in de mooie wijk Wyck, langs de Maas. Het Griekse gezin achter Ellinikon is afkomstig uit Katerini, in het noorden van Griekenland, en is in 2012 naar Nederland verhuisd. Het restaurant streeft ernaar om een authentieke Griekse ervaring te bieden, waarbij al het eten vers en huisgemaakt is. Op de website van Ellinikon is een fotogalerij te vinden en er is ook contactinformatie beschikbaar.

Wil je weten wat Ellinikon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ellinikon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ellinikon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ellinikon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ellinikon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ellinikon

Bezoekers bekeken ook