Kostas food truck

Kostas food truck is een Grieks restaurant gelegen aan Scharnerweg 112 in Maastricht.

Meer informatie over Kostas food truck in Maastricht

In dit artikel wordt informatie gegeven over een Grieks restaurant genaamd Artemis Tours. De kok, Kostas, is afkomstig van het Griekse eiland Corfu en weet als geen ander hoe de Griekse smaken moeten zijn. Het restaurant biedt ook nieuwe producten aan, zoals olijfolie uit Kreta, Youx frisdrank en Griekse honing. Kostas en zijn vrouw zorgen ervoor dat alle gerechten altijd vers zijn door vroeg op te staan om verse groenten te kopen, vlees te marineren en tzatziki vers te bereiden. Het restaurant is gevestigd in Maastricht, Nederland.

Wil je weten wat Kostas food truck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kostas food truck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kostas food truck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kostas food truck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Kostas food truck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kostas food truck

Bezoekers bekeken ook