Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2

Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2 is een Grieks restaurant gelegen aan Edmond Jasparstraat 26 in Maastricht.

Meer informatie over Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2 in Maastricht

Op de website van Mini Grill van Raymound 2 in Maastricht kunt u het menu bekijken en direct bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 296 beoordelingen. Er zijn ook mogelijkheden om punten te sparen bij elke bestelling en kortingen te krijgen. Daarnaast is er een app beschikbaar waarmee u sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op het menu staan onder andere steaks van de barbecue, voorgerechten, kleine schotels, grote schotels en vegetarische gerechten. Populaire gerechten zijn onder andere de Kapsalon medium, Griekse schotel en Grote schotel Gyros.

Wil je weten wat Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Steakhouse vlees De Mini-Grill van Raymound 2

Bezoekers bekeken ook