Ouzeri Omega

Ouzeri Omega is een Grieks restaurant gelegen aan Sint Pieterskade 6 in Maastricht.

Meer informatie over Ouzeri Omega in Maastricht

Ouzeri Omega is een Griekse Meze/Tapas Bar in Maastricht. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16.30 uur. Ze bieden een take-away service aan, maar hun bezorgservice is tijdelijk stopgezet. Je kunt reserveren of bestellen door te bellen naar 043-8528499. Ouzeri Omega staat bekend om de Griekse gerechtjes en de gezellige sfeer die doet denken aan een vakantie in Griekenland. Ze hebben een uitgebreid menu met verschillende soorten mezze (Griekse tapas), gecombineerd met wijnen en ouzo's. Daarnaast hebben ze ook vegetarische gerechten en specialiteiten zoals tzatziki, Griekse salade en kikkererwten stoofje. Reserveren of bestellen kan telefonisch of per e-mail. Ouzeri Omega is gevestigd aan de Sint Pieterskade 66 in Maastricht en is gesloten op maandag en dinsdag.

Wil je weten wat Ouzeri Omega verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ouzeri Omega of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ouzeri Omega? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ouzeri Omega het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Ouzeri Omega reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ouzeri Omega

Bezoekers bekeken ook