Restaurant Kreta

Restaurant Kreta is een Grieks restaurant gelegen aan Dorpstraat 2 in Maastricht.

Meer informatie over Restaurant Kreta in Maastricht

Kreta is een Grieks restaurant in Maastricht waar je kunt genieten van Griekse specialiteiten. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart met onder andere voorgerechten zoals tzaziki, scampies uit de oven en keftedakia. Voor visgerechten kun je kiezen uit dorade, Corfu en zalmfilet. Voor vleesgerechten biedt het restaurant onder andere de specialiteit van het huis, biefstuk en stifado aan. Gasten zijn positief over het restaurant, waar ze hartelijk worden ontvangen en het eten snel op tafel staat. De bediening is vriendelijk en de sfeer is uitmuntend. Het restaurant is gevestigd aan de Dorpstraat 2 in Maastricht en is dagelijks geopend van 17:00 tot 00:00 uur, met uitzondering van woensdag.

Wil je weten wat Restaurant Kreta verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Kreta of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Kreta? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Kreta het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Restaurant Kreta reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Kreta

Bezoekers bekeken ook