Chinees restaurant CHi

Chinees restaurant CHi is een Chinees restaurant gelegen aan Scharnerweg 91 in Maastricht.

Meer informatie over Chinees restaurant CHi in Maastricht

Dit is een samenvatting van een tekst over een Chinees restaurant in Maastricht. Het restaurant staat bekend om zijn authenticiteit en streeft naar perfectie in elk gerecht. Ze gebruiken lokale producten en bieden echte pure smaken aan. Het restaurant is een familiebedrijf en heeft een goede reputatie opgebouwd. Ze hebben verschillende opties, zoals afhalen, bezorgen en dineren in het restaurant. Het menu bevat onder andere Babi Pangang, Tjap Tjoy en Foe Yong Hai. Het restaurant heeft ook positieve reviews van klanten gekregen. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 16:00 tot 21:30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 12:00 tot 21:30 uur. Het restaurant bezorgt elke dag tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Chinees restaurant CHi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees restaurant CHi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees restaurant CHi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees restaurant CHi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Chinees restaurant CHi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees restaurant CHi

Bezoekers bekeken ook