Wen Chow

Wen Chow is een Chinees restaurant gelegen aan Spoorweglaan 5 in Maastricht.

Meer informatie over Wen Chow in Maastricht

Wen Chow is een restaurant in Maastricht dat al ruim 30 jaar ervaring heeft in het bereiden van exclusieve Chinese en Kantonese gerechten. Ze bieden een ruime keuze aan dim sum en gerechten uit de Chinese en Kantonese keuken, met een focus op specialiteiten uit Kanton. Het restaurant biedt ook afhaalmogelijkheden en catering op locatie. Een van hun populaire gerechten is de geroosterde eend met flensjes, die ook afgehaald kan worden. De openingstijden van het restaurant zijn van maandag tot en met zondag van 12:00 tot 22:30, met uitzondering van woensdag wanneer het restaurant gesloten is. Parkeren is mogelijk in de buurt van het restaurant.

Wil je weten wat Wen Chow verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wen Chow of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wen Chow? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wen Chow het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maastricht. Opzoek naar Wen Chow reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wen Chow

Bezoekers bekeken ook